0475360858 Garages

Over SDC Detailing

 • IMG_1739

  SDC Detailing

  SDC Detailing ontstond vanuit de passie van één man: Stijn De Cock. In oktober 1999 opende hij voor het eerst een zaak waarin hij zijn geliefde hobby full time kon uitoefenen.

  Zijn perfectionisme zorgde ervoor dat hij al snel bekend werd onder autoliefhebbers. Klanten bleven terugkomen omdat ze wisten dat hun auto bij SDC in goede handen is.

  Ondertussen schaafde Stijn zijn kennis verder bij door verschillende opleidingen te volgen in binnen- en buitenland. Er kwamen nieuwe technieken bij en ook de high tech apparatuur werd verder uitgebreid.

  Bij SDC hechten we veel belang aan klanttevredenheid en kwaliteit.

 • Werkplaats

  De werkplaats

  In de Detailing Studio van SDC vind je Stijn zelf terug op de werkvloer. Als perfectionist ben je toch alleen maar zeker dat er goed werk geleverd wordt wanneer je zelf aan het roer staat.

  Je vindt in de werkplaats een professionele infrastructuur terug met de meest moderne apparatuur.

  Voor alle behandelingen die we aanbieden, gebruiken we professionele toestellen en kwalitatieve materialen. We beginnen aan iedere job met dezelfde aandacht voor detail en leveren iedere auto in een perfecte staat af!

over-rgt-img
 • ups-icon1

  Kwaliteit

  Kwaliteit afleveren is onze belangrijkste streefdoel. Bij SDC leveren we jouw wagen pas weer op wanneer die tot in de puntjes in orde is. We werken punctueel en gedetailleerd. Zo slaan we geen vierkante millimeter over!

 • ups-icon2

  Stiptheid

  De meeste van onze behandelingen gaan door op afspraak. Op die manier kunnen we garanderen dat je meteen aan de beurt bent wanneer je aankomt. Je kunt je wagen dan ook op het afgesproken tijdstip weer oppikken.

 • ups-icon3

  Vertrouwen

  Klanten die hun wagen binnen brengen bij SDC weten dat ze kunnen rekenen op een perfect resultaat. Dat vertrouwen zorgt er voor dat ze telkens terug komen om dienst te doen op de services van Stijn bij SDC Detailing.

Brusselbaan 237B
9320 Erembodegem

SLUITEN