0475360858 Garages

Auto polijsten en lak correctie

 • lak correctie polijsten

  Wat is polijsten?

  Wanneer we een auto polieren, gaan we de laklaag van de wagen behandelen. Na een gedetailleerde lak correctie ziet de wagen er stukken beter uit!

  Een gezonde laklaag van een wagen is zo’n 160 tot 180 µm dik. De helft hiervan bestaat uit een blanke laklaag. In die laag kunnen we imperfecties verwijderen en ondiepe krasjes corrigeren.

  Door excentrisch te polijsten halen we zo’n 2 µm van de laklaag weg. Op die manier kunnen we 90% van de lakschade wegwerken.

  Polijsten is dus vooral geschikt voor ondiepe en lichte krasjes. Zit de kras dieper, dan kunnen we deze meestal wel verzachten, maar om diepe krassen te verwijderen gebruiken we vaak andere oplossingen.

Wanneer je auto polijsten?

Begint je wagen er dof uit te zien of zie je waskringen en kalkringen verschijnen? Dan is de lak aan een opknapbeurt toe. Bij het polijsten geven we de lak een opknapbeurt en zal de kleur weer helder en glanzend worden.

Heb je krassen of beschadigingen aan je wagen? Misschien kunnen we de schade herstellen door de wagen te polieren. Afhankelijk van de diepte van de kras en van de exacte beschadiging, passen we verschillende technieken en behandelingsmethoden toe om de laklaag te herstellen.

Bij SDC Detailing doen we een complete lakanalyse om de staat van je lak te onderzoeken. We gaan helemaal rond de auto met onze lakdieptemeter. Hiermee kunnen we zien of de lak op bepaalde plaatsen al eens werd hersteld. Bovendien zien we zo ook meteen oneffenheden en vervuilingen in de lak.

Ben je niet zeker van de juiste behandelingswijze voor jouw autolak? Kom zeker een keer langs. We bekijken de schade en informeren je over de mogelijkheden.

 • ups-icon2

  Aangepaste technieken

  We passen onze technieken aan afhankelijk van de effectieve schade. Voor diepere krassen starten we met een groffe korrel/pad combinatie. Om een glad eindresultaat te bekomen, ronden we altijd af met een fijne korrel/pad combinatie.

 • ups-icon1

  Krassen verwijderen

  Laat je auto polijsten om krassen en oneffenheden te verwijderen. Na deze behandeling ziet je wagen er weer stukken beter uit. Nadien kun je er voor kiezen om een lakbescherming te laten uitvoeren om je wagen te beschermen tegen toekomstige krassen!

 • ups-icon3

  Complete lak analyse

  Tijdens onze lakanalyse gaan we de lak van de wagen grondig bestuderen. Zo zien we meteen contaminaties en vuilresten. We kunnen ook zien op welke plaatsen de lak van je wagen al eens behandeld of hersteld werd.

 • Contacteer Ons

  Heb je vragen over onze diensten of ben je op zoek naar advies? Of liever meteen een afspraak maken? Wij staan ter beschikking van onze klanten!

  Stuur ons een bericht. We beantwoorden alle berichten zo snel mogelijk!

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Brusselbaan 237B
9320 Erembodegem

SLUITEN