0475360858 Garages

HIGH END CAR DETAILING

Over Ons

Kies voor kwaliteit en ervaring

SDC Detailing gebruikt de juiste producten en de juiste technieken: een garantie voor succes!

Kies voor kwaliteit en ervaring

SDC Detailing gebruikt de juiste producten en de juiste technieken: een garantie voor succes!

Ceramic Pro

Vuil en water afstotende coating

Ceramic Pro is wereldleider in nanokeramische oppervlaktebescherming.

In hun serie keramische coatings en lakbeschermingsproducten vind je oplossingen die wereldwijd worden toegepast in allerlei industrieën, ook de auto industrie.

Ceramic Pro coatings hechten zich op moleculair niveau aan oppervlakken, vullen eventuele nanoporiën in en creëren een hydrofoob oppervlak dat ongevoelig is voor vervuiling.

Kort samengevat: Ceramic Pro is één van de beste producten om je auto mee te beschermen!

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit heeft voorrang wanneer het over jouw wagen gaat. We gebruiken dan ook alleen maar superieure producten met een betrouwbaar kwaliteitslabel.

Stiptheid

Stiptheid

SDC heeft een stipt en correct beleid. We staan in voor de afspraken die we met onze klanten maken en komen die dan ook na!

Vertrouwen

Vertrouwen

Het vertrouwen van onze vaste klanten hebben we al gewonnen. Natuurlijk willen we ook onze nieuwe klanten overtuigen van onze unieke kwaliteitsservice.

OverOnsPoster

OVER SDC DETAILING

SDC Detailing ontstond vanuit een passie en is ondertussen uitgegroeid tot een premium service voor auto liefhebbers. Onze high end detailing, smart repair en car cleaning services zijn behoorlijk uitgebreid en er is maar weinig dat we niet voor je kunnen betekenen.

Zo bieden we een interessant aanbod aan smart repair services aan en je kunt bij ons ook terecht voor een detail wasbeurt.

Op gebied van detailing kun je nergens beter terecht dan bij SDC. Moet je auto gepolijst worden? Wil je je wagen beschermen met een kwalitatieve keramische coating of hardwax lakbescherming?

SDC is een stipte, kwalitatieve en ervaren specialist die je auto met plezier onder  handen neemt.

Lees meer over wie we zijn en wat ons drijft!

Over onsCONTACT
testimonials

Stijn is een expert in zijn vak! Ik had niet verwacht zo’n groot verschil te zien wanneer ik mijn auto ging oppikken. Ik kom zeker nog terug!

Bert

Brusselbaan 237B
9320 Erembodegem

SLUITEN