0475360858 Garages

Car Cleaning

 • Car Cleaning

  Auto interieur en exterieur weer helemaal tiptop!

  De Detail Car Cleaning service van SDC is erg interessant voor auto liefhebbers. Je kunt bij ons terecht voor de reiniging van het interieur van je wagen, maar ook de buitenkant wordt door ons onder handen genomen.

  Om je interieur weer heerlijk fris te krijgen, behandelen we het interieur met een desinfecterende behandeling. Bovendien voeren we ook een complete diepte reiniging van het interieur uit. Zo ben je zeker dat er geen stof of bacteriën meer achterblijven in je interieur.

  Ook je airco systeem kan schoongemaakt worden. Een airco is namelijk een bron van ziektekiemen en schimmels. Met een desinfecterend gas reinigen we de binnenkant van de airco en verwarmingskanalen. Zo ademen jij en je familie weer gezonde frisse lucht in wanneer de airco aan staat.

  Voor de reiniging van de buitenkant van je wagen, kun je bij ons terecht in de manuele detail wash, waar je wagen met zorg manueel gewassen wordt. We reinigen alle auto’s tot in het kleinste detail en kunnen zo ook snel eventuele schade of krassen ontdekken.

  Het is ook mogelijk om een uitvoerige lakinspectie te laten uitvoeren.

  Bekijk ons aanbod of maak meteen een afspraak om je wagen te laten poetsen door SDC Detail Cleaning.

Brusselbaan 237B
9320 Erembodegem

SLUITEN