0475360858 Garages

Ozonbehandeling en ontgeuring

 • Geur van hond

  Wat is een ozonbehandeling?

  Tijdens een ozonbehandeling plaatsen we een ozongenerator in het voertuig. Daarna sluiten we de wagen af. De ozongenerator blaast ozon in de wagen en vervangt zo alle zuurstof uit je verwarmingskanalen, zetels, vloerbekleding, hemelbekleding, …

  Ozon is een gas dat geuren neutraliseert en zonder problemen alle moeilijk bereikbare plekjes kan komen. Door dit proces gedurende enkele uren uit te voeren, worden alle bacteriën, schimmels en virussen uit het interieur verwijderd.

  Na de behandeling laten we het voertuig een tijdje verluchten voordat jij weer met een frisse wagen de weg op kunt.

Je auto ontgeuren?

Een auto die niet fris ruikt, is geen aangename plek om te vertoeven. Denk maar aan een auto waar vaak een hond in vervoerd wordt. Vaak zit de geur diep in de stoffering van je zetels en krijg je ze ook met een grondige interieurreiniging niet weg.

Geurtjes zoals hondengeur, sigarettengeur of brandlucht kunnen verwijderd worden met een ozonbehandeling.

 • ups-icon2

  Verwijdert virussen en bacteriën

  Ozon is een gas dat bacteriën en virussen doodt. Wil je terug met een propere wagen de weg op? Laat je wagen behandelen met een ozon reiniging.

 • ups-icon1

  Neutraliseert geurtjes

  De ontgeuring van je wagen maakt een groot verschil in rijplezier. Niemand rijdt graag in een wagen die onaangenaam ruikt.

 • ups-icon3

  Reserveren

  Een ozonbehandeling verwijdert geurtjes die je met een grondige interieur reiniging niet zomaar weg krijgt. De behandeling duurt verscheidene uren en we doen deze behandeling enkel na het maken van een afspraak.

 • Contacteer Ons

  Heb je vragen over onze diensten of ben je op zoek naar advies? Of liever meteen een afspraak maken? Wij staan ter beschikking van onze klanten!

  Stuur ons een bericht. We beantwoorden alle berichten zo snel mogelijk!

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Brusselbaan 237B
9320 Erembodegem

SLUITEN