0475360858 Garages

Auto Airco Onderhoud

 • dfp-img-01

  Regelmatig je airco reinigen

  Om een goede en optimale werking van je auto airco te garanderen, kies je er best voor om regelmatig een airco onderhoud te laten uitvoeren.

  De airco van je wagen is één van de beste omgevingen voor bacteriën en schimmels om zich ongemerkt schuil te houden. Vaak leidt dat tot een erg droge en onfrisse lucht die circuleert wanneer je de airco gebruikt. Bovendien blaas je die ongemakken regelrecht in je eigen gezicht wanneer je in het begin van de zomer je airco op zet.  Een regelmatig uitgevoerd airco onderhoud is daarom geen overbodige luxe. We raden aan om je airco 2 keer per jaar te laten reinigen om de voornaamste ongemakken te voorkomen.

Airco onderhoud uitvoeren

Tijdens het airco onderhoud voeren wij een complete ‘Airco Clean & Desinfect’ uit. We laten een reinigend en desinfecterend gas circuleren doorheen je airco en verwarmingskanalen. Het gas doodt alle bacteriën en andere ongewenste bewoners.

Bovendien heeft het reinigend gas een langdurige werking, wat er voor zorgt dat je wagen lang fris en aangenaam ruikt.

Plan je een reiniging van het interieur van je wagen of een Detail Wash voor de buitenkant? Vergeet je airco onderhoud dan niet! Je kunt bij SDC ook terecht voor een ontgeuring of ozonbehandeling van je wagen.

 • ups-icon2

  Frisse wagen

  Ruikt je wagen muf wanneer je de airco of verwarming aanzet? Moet je concluderen dat je toch eerder van een frisse wagen houdt? Wij ook! Plan regelmatig een airco reiniging in om er voor te zorgen dat je airco lucht fris ruikt!

 • ups-icon1

  Goede gezondheid

  Die onfrisse geur waar we het net over hadden, wijst op de aanwezigheid van bacteriën en schimmels in de airconditioning. Een behandeling met desinfecterend gas zorgt er voor dat alle bacteriën verdwijnen. Het duurt trouwens enige tijd voordat nieuwe bacteriën zich gaan settelen in je airco.

 • ups-icon3

  Snelle service

  Bij SDC Car Cleaning bieden we een snelle en efficiënte service. Voor onze detail cleaning services werken we alleen op afspraak. Neem contact op om een plaatsje te reserveren.

 • Contacteer Ons

  Heb je vragen over onze diensten of ben je op zoek naar advies? Of liever meteen een afspraak maken? Wij staan ter beschikking van onze klanten!

  Stuur ons een bericht. We beantwoorden alle berichten zo snel mogelijk!

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Brusselbaan 237B
9320 Erembodegem

SLUITEN