0475360858 Garages

Autolak correctie

 • lakschade Audi Q7

  Efficiënt autolak corrigeren

  Heb je detail lakschade aan je auto? Een krasje in de deur? Bij SDC kan je terecht voor allerlei auto detailing behandelingen en lak correcties. Autolak corrigeren is één van onze specialiteiten en we herstellen krassen en oneffenheden in de lak van wagens vakkundig en blijvend!

  Krassen of lakschade aan je wagen is een erg vervelend probleem. Je auto ziet er meteen een stuk minder leuk uit. Je neemt best meteen contact met een professionele smart repair service op. Zo kunnen de krassen en imperfecties snel hersteld worden en is jouw wagen weer piekfijn in orde!

  SDC opteert voor efficiënte en kwalitatieve oplossingen wanneer het op autolak aankomt. Bij een herstelling die door ons is uitgevoerd, ben je zeker van een vakkundige en nauwkeurige behandeling.

  Wij kiezen enkel voor duurzame methodes die bewezen resultaten geven bij het verwijderen van krassen.

Lakschade herstellen? Eerst opmeten!

Schade aan je autolak kan vele vormen aannemen. Het wordt dan ook door verschillende dingen veroorzaakt. De methodes die we gebruiken, hangen dan ook voor een groot stuk af van de feitelijke schade. Typische gevallen van lakschade bestaan uit kleinere oppervlakkige krassen, swirls, stofjes of spuitnevel. Het kan ook gebeuren dat je wagen lakschade krijgt door foutief wassen of slijtage.

Wij zorgen er voor dat je autolak weer in topconditie is.

Nadat we de schade hebben opgemeten, gaan we eerst de te behandelen zone grondig reinigen. Alle contaminatie op de lak wordt verwijderd voordat we overgaan tot het schuren en polijsten. Later kan je eventueel een lakbescherming of keramische coating te laten aanbrengen om nieuwe schade te voorkomen.

 • ups-icon2

  Grondige lak analyse

  Wanneer je de wagen binnen brengt om de autolak te herstellen, bekijken we eerst hoe erg en diepgaand de schade juist is. Vaak bevinden krassen zich in de oppervlakkige laklaag. Maar het kan ook gebeuren dat je lak zwaar beschadigd is.

 • ups-icon1

  Efficiënte oplossingen

  Afhankelijk van de aard en grootte van de lakschade, gaan we over tot de bijpassende behandeling. We houden je op de hoogte van onze bevindingen en de werken die we uitvoeren. We gebruiken enkel producten en technieken die hun kwaliteit en efficiëntie al bewezen hebben!

 • ups-icon3

  Glanzende resultaten

  Het vakkundig corrigeren van detail lakschade is één van onze specialiteiten! We zorgen er voor dat jouw wagen weer een glanzend pronkstuk. Maak een afspraak om je auto te laten herstellen.

 • Contacteer Ons

  Heb je vragen over onze diensten of ben je op zoek naar advies? Of liever meteen een afspraak maken? Wij staan ter beschikking van onze klanten!

  Stuur ons een bericht. We beantwoorden alle berichten zo snel mogelijk!

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Brusselbaan 237B
9320 Erembodegem

SLUITEN