0475360858 Garages

Auto uitdeuken

 • uitdeuken zonder spuiten hagelschade Ferrari

  Uitdeuken zonder spuiten

  Heb je hagelschade of een klein deukje in je wagen? Die wil je zo snel mogelijk laten uitdeuken. Want een gedeukte auto ziet er niet alleen slecht uit, hij daalt ook meteen in waarde. Zo snel mogelijk de auto uitdeuken is de boodschap!

  SDC Smart Repair is gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten of Paintless Dent Removal (PDR).

   

De schade opmeten

Voordat we kunnen starten met het uitdeuken van de wagen, meten we de schade op aan de hand van een grondige lak analyse. Er zijn namelijk verschillende methodes die we gebruiken om deuken uit je carrosserie te verwijderen. Afhankelijk van de grootte en ernst van de deuk, brengen we je op de hoogte van de mogelijkheden.

Soms is de bluts relatief klein en is er weinig tot geen lakschade aanwezig. Bij grotere schadegevallen zien we vaak dat de lak ook beschadigd is. Bij grotere schade verwijzen we je eventueel door naar een carrossier.

Neem zeker even contact met ons op. We bekijken de schade of deuk voor je en informeren je over de mogelijkheden.

Bij SDC kunnen we uitdeuken zonder spuiten. Maar afhankelijk van de exacte schade, passen we ons aan naargelang de benodigdheden om je wagen weer te doen stralen.

 • ups-icon2

  Opmeten en analyseren

  We bekijken je wagen om de schade op te meten. Daarna brengen we je op de hoogte van de huidige toestand en de benodigde technieken om je wagen weer glanzend en deukvrij te maken. De ene bluts is de andere niet en we gebruiken de best mogelijke technieken voor ieder schadegeval.

 • ups-icon1

  Lak Analyse

  Tijdens een grondige lak analyse kunnen we perfect zien hoe diep de bluts zit en of er schade is aan de lak.

 • ups-icon3

  Parkeerschade?

  Duwde iemand een winkelkarretje of autodeur tegen jouw portier aan? Van dat deukje is helemaal niks meer te zien! Wil je jouw auto laten uitdeuken? Maak vandaag nog een afspraak!

 • Contacteer Ons

  Heb je vragen over onze diensten of ben je op zoek naar advies? Of liever meteen een afspraak maken? Wij staan ter beschikking van onze klanten!

  Stuur ons een bericht. We beantwoorden alle berichten zo snel mogelijk!

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Brusselbaan 237B
9320 Erembodegem

SLUITEN