0475360858 Garages
 • na simoniseren Ford custom

  Wat is simoniseren?

  Simoniseren maakte in de jaren 70 zijn intrede, toen het bedrijf Simoniz een baanbrekend product op de markt bracht. Simoniz combineerde polish en wax in 1 product en zette daarmee een trend voor de toekomst. Het product werd immens populair en we spreken vandaag de dag nog over simoniseren.

  Tijdens het simoniseren van je auto behandelen we de bovenste laag van de autolak om die beter te doen glanzen. Deze techniek wordt ook gebruikt om kleine krassen en beschadigingen op te vullen met filler of wax.

Oppervlakkige krassen en beschadigingen

Ondiepe krassen en swirls kunnen vaak opgevuld worden door de auto te behandelen met Simoniz. We hebben het dan over krasjes die zich in de bovenste toplaag van de lak bevinden.

Zijn de krassen dieper of wil je graag langer effect zien? Dan gaan we vaak over tot polijsten om de schade beter en langdurig te kunnen wegwerken. Simoniseren is vaak niet de allerbeste manier om echte krassen te verwijderen en je autolak te herstellen.

We raden aan om je auto te simoniseren wanneer je op zoek bent om je wagen in sneltempo te doen blinken voor een korte periode. Oudere wagens worden vaak gesimoniseerd voordat ze verkocht worden. Zo blinken ze mooi om de koper te doen watertanden!

Heb je krassen op jouw wagen? Neem dan contact met ons op. We bekijken de schade om je te kunnen informeren over de beste behandelingsmethoden.

 • ups-icon2

  Meer glans

  Tijdens het simoniseren wordt de wagen volledig geboend en behandeld met het complete polish en wax product. De auto wordt helemaal opgefrist en ziet er na de behandeling stukken beter uit! Bovendien wordt de autolak waterafstotend gedurende enkele maanden.

 • ups-icon1

  Meer bescherming

  De Simoniz behandeling legt een beschermende laag op je autolak. Vuil kan zich minder makkelijk vasthechten aan je lak en het water rolt er ook zo vanaf. Het regelmatig simoniseren van je auto zorgt voor een betere bescherming en een hogere waarde van het voertuig.

 • ups-icon3

  Duurzaam

  Simoniz is een duurzaam product dat gedurende bepaalde tijd zorgt voor een glanzende en beschermde wagen.

 • Contacteer Ons

  Heb je vragen over onze diensten of ben je op zoek naar advies? Of liever meteen een afspraak maken? Wij staan ter beschikking van onze klanten!

  Stuur ons een bericht. We beantwoorden alle berichten zo snel mogelijk!

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Brusselbaan 237B
9320 Erembodegem

SLUITEN