0475360858 Garages

Hoogwaardige nano keramische auto coating

 • Ceramic Pro Coating Jaquar

  Auto coating: wat en waarom?

  Een keramische coating zorgt voor een hoogwaardige beschermlaag van je auto. Met een goed geselecteerde glaslaag leg je als het ware een beschermende laag over de lak van de wagen. De beschermlaag is bijna 2 keer zo sterk als de eigenlijke lak. Je doet dus een groot voordeel met het aanbrengen van een coating.

  Je auto laten coaten heeft verschillende voordelen. Zo zorg je er voor dat de wagen er langer als nieuw uit ziet. Het voertuig behoudt dus veel langer een hogere waarde.

  Bovendien beschadig je de laklaag van de wagen niet zomaar. De keramische laag vangt alle aanvallen van buitenaf eerst op. Zo zal je laklaag niet vuil worden en minder makkelijk beschadigd raken.

Ceramic Pro nano keramische coating

Ceramic Pro nano keramische coating is een hoogwaardig en kwalitatief product dat we bij SDC Detailing gebruiken om wagens te coaten. Deze doorzichtige coating wordt wereldwijd gebruikt door experts in allerlei sectoren. Ook in de auto sector staat Ceramic Pro erg hoog aangeschreven.

Met deze technologie voegen we een extra beschermlaag toe aan je wagen. Eenmaal aangebracht vormt de keramische coating een duurzaam, maar flexibel schild dat 3 keer zo sterk is de originele laklaag!

Voordat we overgaan tot het coaten van de wagen, raden we aan om eerst een grondige lakanalyse uit te voeren en het voertuig eerst te polijsten. Op die manier brengen we de beschermlaag aan op een propere auto met een verzorgde laklaag. Het heeft geen zin om een coating aan te brengen op een wagen met krassen!

 • ups-icon2

  Bescherm je investering

  Een nieuwe wagen gekocht? Die wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Zo kun je krassen en vuilresten best wel missen! Kies voor een auto coating om je oorspronkelijke laklaag te beschermen.

 • ups-icon1

  Nano keramische technologie

  Met nano keramische coating kies je voor de best mogelijke bescherming voor je voertuig. Een auto coating die gebruik maakt van dezelfde technieken waarmee keramiek geglazuurd wordt, is veel sterker en weerbaarder dan originele de lak van je auto.

 • ups-icon3

  Laat maar schitteren

  De Ceramic Pro coating zorgt er voor dat je wagen maar blijft schitteren! De coating laag is waterbestendig en vuil blijft er niet aan plakken. Je auto geeft dus altijd die ‘just washed’ uitstraling!

 • Contacteer Ons

  Heb je vragen over onze diensten of ben je op zoek naar advies? Of liever meteen een afspraak maken? Wij staan ter beschikking van onze klanten!

  Stuur ons een bericht. We beantwoorden alle berichten zo snel mogelijk!

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Brusselbaan 237B
9320 Erembodegem

SLUITEN