0475360858 Garages

Koplampen polijsten en hercoaten

 • Koplampen polijsten voor en na

  Doffe koplampen polijsten

  Na verloop van tijd worden je koplampen dof. De coating laag raakt beschadigd door UV licht, regen, vuil, … De beschermlaag verdwijnt en er ontstaan kleine krasjes. Behalve het feit dat het er niet mooi uit ziet, laten verkleurde of doffe koplampen ook minder licht door.

  Bij de autokeuring kun je zelfs afgekeurd worden voor een doffe koplamp!

  Bij SDC Detailing kun je terecht om je koplampen te laten polijsten. Zijn je koplampen dof of lijken ze minder licht uit te stralen? Dan is de coating laag die over je koplampen heen zit waarschijnlijk beschadigd. Wij herstellen de coating laag en polijsten de koplampen voor een optimaal resultaat.

  Zo worden je koplampen weer mooi glanzend, glad en helder.

Koplamp hercoaten

Koplampen zijn een essentieel onderdeel van een veilige auto. Laat je koplamp tijdig hercoaten wanneer je merkt dat ze minder fel branden of dof worden.

Een doffe koplamp kan voor een heleboel problemen zorgen. Andere weggebruikers zien jou niet alleen minder goed. Zelf zie je plots ook een stuk minder goed. Een niet goed werkende koplamp is een serieus veiligheidsrisico en je doet er goed aan om je koplamp zo snel mogelijk te polijsten of hercoaten.

Bij SDC Detailing kun je terecht voor het polijsten en coaten van koplampen.

 • ups-icon2

  Beter zien

  Doffe koplampen laten minder licht door en daardoor vermindert de zichtbaarheid aanzienlijk. Met optimaal functionerende verlichting zie je meer en beter tijdens die nachtelijke autoritten.

 • ups-icon1

  Beter gezien worden

  Twee goed werkende koplampen geven meteen aan dat jij met een auto nadert. Een doffe of niet werkende koplamp zorgt voor verwarring bij andere weggebruikers. Zorg dat anderen jou goed kunnen zien!

 • ups-icon3

  Een stralende glans

  Doffe of matte koplampen geven je wagen een oude uitstraling. Na het polijsten van je koplampen krijgt jouw wagen weer die stralende glans. De lampen zien er weer als nieuw uit.

 • Contacteer Ons

  Heb je vragen over onze diensten of ben je op zoek naar advies? Of liever meteen een afspraak maken? Wij staan ter beschikking van onze klanten!

  Stuur ons een bericht. We beantwoorden alle berichten zo snel mogelijk!

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Brusselbaan 237B
9320 Erembodegem

SLUITEN