0475360858 Garages

Cabriodak reinigen en impregneren

 • Cabrio dak reinigen Fiat 500

  Cabriodak reinigen

  Een cabriodak dat goed onderhouden wordt, gaat veel langer mee. We raden aan om het dak met regelmaat te laten wassen. Vuil trekt makkelijker in de kap dan in de carrosserie en de kap van je cabriolet is dan ook een stuk gevoeliger dan de rest van de wagen.

  Wanneer vuilresten te lang op het doek blijven zitten, hechten ze zich steeds dieper in stof. Daardoor ontstaan zwakkere plekken en zichtbare slijtage.

  Laat je cabriodak reinigen door een expert voor een optimaal resultaat. Na het reinigen kunnen we ook je dak impregneren. Zo blijft de kap er langer waterafstotend en gezond uit zien.

Cabriodak impregneren

Voorkom vochtproblemen, lekkage en slijtage door je cabriodak geregeld te laten impregneren.

Na de behandeling heeft water en vuil minder grip op de kap en druppels rollen gewoon van de cabriokap. Bovendien is je cabriodak meteen ook beter beschermd tegen UV straling.

Verleng de levensduur van het doek en laat je cabrio weer stralen!

 • ups-icon2

  Grondige reiniging

  Laat regelmatig je cabriodak onderhouden en schoonmaken. Het dak blijft langer sterk en mooi wanneer het goed onderhouden wordt.

 • ups-icon1

  Kwalitatieve producten

  SDC Wash gebruikt impregneermiddelen van topkwaliteit. Zo ben je zeker van een langdurige en optimale bescherming.

 • ups-icon3

  Maak een afspraak

  Voor het reinigen en impregneren van cabriodaken werken wij op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

 • Contacteer Ons

  Heb je vragen over onze diensten of ben je op zoek naar advies? Of liever meteen een afspraak maken? Wij staan ter beschikking van onze klanten!

  Stuur ons een bericht. We beantwoorden alle berichten zo snel mogelijk!

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Brusselbaan 237B
9320 Erembodegem

SLUITEN